De laatste man

Earthburst Saga - boek 1
Auteur: 
Craig A. Falconer
2023
De laatste man - nieuwe science fiction boeken 2023

Ik had het niet mogen overleven.

Het station is geraakt. Iedereen om me heen is dood. Ik heb nog 11 uur levenssupport over en ik kan geen contact maken met de aarde. Ik ben alleen. Ik ben gestrand. Ik ben wanhopig. Maar ik leef.

Hoe meer ik van het station verken, hoe zekerder ik word dat dit geen ongeluk was. Iemand heeft dit gedaan en ik denk niet dat hij al klaar is. Thuiskomen voelt als een onmogelijke taak, maar ik vecht niet alleen voor mijn eigen leven. Ik moet mijn gezin beschermen - wat er ook voor nodig is. En zolang ik adem, is dit nog niet voorbij. Want wie dit ook gedaan heeft, het is ze bijna gelukt... maar ze hebben een grote fout gemaakt: Ze lieten de verkeerde man in leven...

EARTHBURST SAGA Boek 1 : Een zinderende sciencefictionthriller van de auteur van de wereldwijde kaskraker Not Alone - perfect voor fans van Andy Weir en A.G. Riddle. In het Engels zijn al verschillende vervolgdelen in deze serie verschenen dus hopelijk worden die ook snel vertaald in het Nederlands. In 2024 verschijnt in het Engels het slotdeel.

De laatste man is heel leuke en spannende science fiction om te lezen en een perfect eindejaarscadeau voor liefhebbers van goede science fiction boeken.

Kopen bij bol.com

Dit science fiction boek staat in beste science fiction boeken   beste science fiction boeken series  

Met 'De laatste man' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede science fiction boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met de beste science fiction boeken voor volwassenen, science fiction boeken voor de jeugd en de beste science fiction boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed SF boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete SciFi boek. Veel leesplezier.