Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere websites waar je goede boeken kan vinden.

BesteReisgidsen.com

BesteReisgidsen.com is dé website voor en over de  beste reisboeken. Met onder andere top tiens van de: beste reisgidsen Rusland, reisgidsen Polen, reisgidsen Praag, reisgidsen Provence, reisgidsen Spanje, reisgidsen Portugal, ...

Op BesteReisgidsen.com vind je reisboeken voor alle landen ter wereld en van alle continenten. Naast reisgidsen vind je op de site ook een selectie van de beste reisverhalen ter wereld. Ook voor stadsgidsen kan je op deze site terecht.

SpannendeBoeken.com

SpannendeBoeken.com is dé website voor en over spannende boeken. Met uitgebreide lijsten van de beste spannende boeken van het moment, spannende boeken en thrillers die worden verwacht en spannende boeken voor de jeugd. Naast die algemene lijsten vind je er ook meer specifieke lijsten met psychologische thrillers, Scandinavische thrillers, thrillers over seriemoordenaars en bijvoorbeeld thrillers met sterke vrouwelijke hoofdpersonages.

BesteFantasyBoeken.com

beste fantasy boeken seriesZoals de naam het al aangeeft gaat het op deze website helemaal over fantasy boeken. De beste fantasy boeken om nog duidelijker te zijn. Je vind op de website uitgebreide pagina's met de beste fantasy boeken series, fantasy boeken voor jong volwassenen en bijvoorbeeld ook nog fantasy boeken voor Harry Potter fans. Een bundeling van de populairste fantasy boeken van het moment met ook ruime aandacht voor de echte fantasy klassiekers. een aanrader voor wie van science fiction boeken houdt.

BesteBoeken.be

ontdek boeken om te lezenBesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische fictie en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be, en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd. Het loont dus zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Horrorboeken.com

horror boekenOp HorrorBoeken.com vind je, zoals de naam al aangeeft uiteraard lijsten van de beste horror boeken ooit. Met ook een top 10 van de beste horror boeken, en lijsten met de beste horror boeken series en beste horror boeken jeugd.

Op nummer 1 bij de beste horror boeken staat het onvolprezen It (Het) van Stephen King. Bij de beste horror boeken series staat ook weer een boek van King, namelijk De Scherpschutter, het eerste deel uit De Donkere Toren horror serie van de meester van de horror zelf. Maar je vindt nog veel meer horror boeken op de site, soms minder bekend, maar altijd steengoed. Hoe je van het horror genre, dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op HorrorBoeken.com!

Boekentips.com

boeken tips en aanradersBoekentips.com is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden.

Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2016, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit en beste oorlogsboeken ooit. Nieuw op de site zijn verschillende top 10 lijsten van kookboeken en recent ook fantasy boeken.

Bestekookboeken.com

op zoek naar een kookboekOp zoek naar een goed kookboek voor jezelf of om cadeau te geven? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van het moment, net als een top 10 van beste kookboeken van 2018. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste gezonde kookboeken af te vallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaam aan vermagert. Ondertussen staan er ook populaire kookboeken om vegetarisch te gaan koken of veganistisch te koken op de website, net als een lijst met de beste kinderkookboeken.

BesteKinderboeken.com

Een site met de beste en bekendste kinderboeken voor alle leeftijden tot en met 12 jaar: babyboekenvoor 1 en 2 jaarvoor 3 en 4 jaarvoor 5 en 6 jaarvoor 7 en 8 jaarvoor 9 en 10 jaar en tenslotte voor 11 en 12 jaar.

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 fantasy boeken voor de jeugdYoung Adult thrillersromantische Young Adult boeken en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website.

Andere boeken websites (Engelstalig)

Books To Read

books to readEen Engelstalige website met boeken aanraders en tips, waarbij de informatie over de boeken uit de Amazon catalogus wordt gehaald. Je kan er ook boeken gaan opzoeken via hun ISBN boek nummer, of je kan er uitgebreide lijsten vinden van Engelstalige boeken bestsellers. Ondertussen vind je er ook lijsten met boeken over webdesign, zoals de beste boeken over Drupal, ook in het Engels uiteraard.

Andere websites

Andere websites waar geen boeken worden getoond maar andere dingen zijn websites zoals DVDfilmtips waar je de beste en best verkochte dvd's van het moment kan vinden in allerlei genres. Muziektips.com waar je hetzelfde vindt voor muziek cd's, en Speeltips.com waar je lijsten vind van het beste speelgoed van 2018 en de beste videogames van 2018.

Wil je een blog opstarten en daar geld mee verdienen? Kijk dan eens op DigiWereld. Daar vind je uitgebreide uitleg over hoe je je eigen blog kan starten en geld kan verdienen met je blog.

Een Engelstalige tegenhanger van Sciencefictionboeken.com is Mysciencefictionbooks.com. Daar vind je nog veel meer (Engelstalige) sciencefictionboeken die je via de Amazon catalogus kan bestellen.