Andere boeken websites

Bekijk ook eens een aantal andere websites waar je goede boeken kan vinden.

BesteFantasyBoeken.com

beste fantasy boeken seriesZoals de naam het al aangeeft gaat het op deze website uitsluitend over de nieuwste en beste fantasy boeken. Je vind op de website ook uitgebreide pagina's met de beste fantasy boeken series, fantasy boeken voor jong volwassenen en bijvoorbeeld ook nog fantasy boeken voor Harry Potter fans. Een bundeling van de populairste fantasy boeken van het moment met ook ruime aandacht voor de echte fantasy klassiekers. Iedereen moet zijn gading vinden op bestefantasyboeken.com met meer dan 100 boeken en nieuwe die voortdurend worden toegevoegd. Je vindt ook boeken per auteur, zoals alle fantasy boeken van Shannon Chakraborty.

Horrorboeken.com

horror boekenOp HorrorBoeken.com vind je, zoals de naam al aangeeft, uiteraard lijsten van de beste horror boeken ooit. Met ook een top 10 van de beste horror boeken, en lijsten met de beste horror boeken series en beste horror boeken voor jongere lezers die het genre beginnen te ontdekken.

Op nummer 1 bij de beste horror boeken staat het onvolprezen It (Het) van Stephen King. Bij de beste horror boeken series staat ook weer een boek van King, namelijk De Scherpschutter, het eerste deel uit De Donkere Toren horror serie van de meester van de horror zelf. Maar je vindt nog veel meer horror boeken op de site, soms minder bekend, maar altijd steengoed. Hoe je van het horror genre, dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen op HorrorBoeken.com!

Bestekookboeken.com

op zoek naar een kookboekOp zoek naar een goede kookboeken voor jezelf of om cadeau te geven aan vrienden of familie? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van het moment. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste kookboeken om af te vallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook populaire vegetarische kookboeken en vegan kookboeken op de website, net als een lijst met de beste kinderkookboeken, het beste pizza kookboek en kookboeken om te bakken of voor de barbecue. Nieuwe lijsten op de site zijn Japanse kookboekenMexicaanse kookboekenkookboeken Thailand en Marokkaanse kookboeken. Ook auteurs vind je terug, zoals de kookboeken van Pascale Naessens.

Op een nieuwe site heb je de beste kookboeken kinderen 2023.

BesteKinderboeken.com

Een site met de beste en bekendste kinderboeken voor alle leeftijden tot en met 12 jaar: babyboekenvoor 1 en 2 jaarvoor 3 en 4 jaarvoor 5 en 6 jaarvoor 7 en 8 jaarvoor 9 en 10 jaar en tenslotte voor 11 en 12 jaar. Elke leeftijdscategorie van jonge lezers is aanwezig op de site. Een ideale plek om ideeën op te doen voor cadeaus. Nieuw binnen de kinderboeken zijn avontuurlijke kinderboeken en sprookjesboeken. Kijk ook voor het beste kinderboek 2024

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er onder andere uitgebreide lijsten met de nieuwe jeugdboeken van dit jaar en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Bijkomende lijsten zijn bijvoorbeeld een top 10 fantasy boeken voor de jeugd, een lijst met de beste Young Adult thrillers, de beste romantische Young Adult boeken en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website en ontdek je nieuwe favoriete boek of een boek om als geschenk te geven.

Nog een lijst met goede science fiction boeken.