Gebied 19

een sf roman
Auteur: 
Esther Gerritsen
2023
Gebied 19 - beste science fiction 2023

In Gebied 19 wordt Thomas de dag na zijn bruiloft alleen wakker. Zijn vrouw is nergens te bekennen. Wanneer hij de hond gaat uitlaten, zijn de straten angstwekkend leeg. Bij het buurthuis drommen vreemd genoeg de mensen samen. Daar blijkt dat zich op aarde een verandering van ongekende proporties heeft voltrokken. Een verandering die iedereen al had zien aankomen, behalve Tomas.

Schrijfster Esther Gerritsen geeft ons hier een originele science fiction roman, grappig en meeslepend tegelijk. Welke ramp heeft de aarde toch getroffen? Zal dat ooit duidelijk worden? En waar zit de rest van de mensheid?

Hou je van literatuur en van science fiction? Dan zal deze unieke roman je zeker kunnen bekoren. Esther Gerritsen heeft een wekelijkse, zeer populaire column in de VPRO Gids en is regelmatig te gast in radioprogramma’s en op literaire festivals.

Dit science fiction boek staat in beste science fiction boeken  

Tags: 

Met 'Gebied 19' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede science fiction boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met de beste science fiction boeken voor volwassenen, science fiction boeken voor de jeugd en de beste science fiction boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed SF boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete SciFi boek. Veel leesplezier.