Carve the mark

deel 1 (van 2)
Auteur: 
Veronica Roth
2017
Science fiction boeken 2017: Carve the mark

Carve the Mark is het nieuwste science fiction boek van schrijfster Veronica Roth, bekend van de Divergent science fiction trilogie. Die enorm succesvolle serie is tevens een wereldwijde bioscoophit geworden. Carve the mark is het eerste deel van een duologie en is in 2017 wereldwijd uitgebracht. Het is ook meteen erg voordelig beschikbaar als ebook.

In dit fantastische nieuwe sciencefiction verhaal creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als wrede tiran over hun land, Shotet. Ryzek misbruikt Cyra’s gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt. Wanneer de knappe Akos uit het vredelievende, naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbeslissende keuze maken. Het boek is

Meer info over het boek: Carve the mark (Wikipedia)

Dit science fiction boek staat in fantasy boeken jeugd  

Met 'Carve the mark' nog niet gevonden wat je zocht?

Er zijn nog veel meer steengoede science fiction boeken te ontdekken op de site.

Zo hebben we uitgebreide top 10 lijsten met de beste science fiction boeken voor volwassenen, science fiction boeken voor de jeugd en de beste science fiction boeken series. Als je deze lijsten eens doorkijkt vind je zeker nog een goed SF boek om te lezen. Misschien wel je nieuwe favoriete SciFi boek. Veel leesplezier.